Dhomat

Junior Suite

Junior Suite

Ky është tipi ynë i dhomes më i madh dhe më i mirë. Përveç shtratit komod ju keni hapësirë shtesë, dhe kolltukë për t’u çlodhur dhe të shijoni pamjen malore jashtë. Me kërkesën tuaj kolltukët mund të përdoren për të fjetur 2 persona ose për ta përdorur atë për fëmijët.

full details

Start from Lek8,000/night

Dhoma Dyshe

Dhoma Dyshe

Dhomë e rehatshme e dizenjuar mirë në çdo detaj. Ajo ka një krevat dopjo dhe është e pershtatshme për të çifte.

full details

Start from Lek6,000/night

Dhoma Dyshe/tek

Dhoma Dyshe/tek

Këto janë dhomat tona normale me një dekorim të mirë, të pajisur mirë me dollap, karrige dhe tavolinë. E pershtatshme për të fjetur dy persona në shtretër tek.

full details

Start from Lek5,000/night