Restaurant & Bar
Kuzhina bashkëkohore

Shijoni menunë e

Restorantit

Restoranti në Hotel Shkelzeni është e hapur për mëngjes, drekë dhe darkë për mysafirët si dhe gjithashtu per të gjithë vizitorët e tjerë.


Tradicionale ose moderne

Mirë se vini në restorantin tonë. Këtu përpiqemi të ndajmë vizionin tonë në lidhje me cilësinë e ushqimit, misionin tonë në lidhje me kënaqësinë e klientit dhe prezantimin e shërbimeve që ne ofrojmë për secilin prej jush. Krijimi i një vendi për ju dhe miqtë tuaj për të kaluar një kohë dhe për të kujtuar është një qëllim parësor. Zgjidhni duke nisur nga ushqimet tradicionale shqiptare deri tek gatimet italiane dhe mesdhetare si dhe gjithashtu që nuk është e zakonshme në rreth ne i ofrojme gatime të freskëta të detit.


Cfare ne bëjmë në restorantin tonë

Të gjithë përbërësit e ushqimit janë përzgjedhur nga tregu ditor. Ne jemi te fokusuar në ushqim të freskët dhe të shëndetshëm për klientet tanë, kështu që ju do të shijoni një shije të vërtetë. Do të ketë gjithnjë një atmosferë të relaksuar, shërbim miqësor dhe ushqim të shijshëm! Ne shpresojmë që ju të kenaqeni …

Mëngjesi: 8:00 deri në 10:30
Dreka: 11:30 deri në 14:30
Darka: 6:00 deri në 10:00

 


Telefononi +355 67 50 000 93 Për Rezervime

Ne organizojme për ju evente të ndryshme si takime, bankete apo raste familjare. Vetëm na telefononi dhe ne garantojmë që do të jeni të kënaqur.