Na Kontaktoni

Gjeni informacionin
Qe ju nevojitet nëse
Keni ndonjë pyetje.

Shiko hartën e mëposhtme

Gjeni vendndodhjen

tonë

I gjithë ekipi në Hotel Shkelzeni është në dispozicion për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja.Keni një pyetje?

Përdorni Formularin për të na

kontaktuar

A keni ndonjë pyetje, koment apo sugjerim? Na tregoni përmes formularit të kontaktit, ne do t'i lexojmë dhe do t'u përgjigjemi të gjithëve.


Telefon

+355 21 322 859
+355 67 50 000 93
+355 67 50 000 91

Adresa

Rruga Fatmir Hasadandoci, Bajram Curri, Tropoje


  Duhet te dini

  Si të arrini

  ?

  Nëse nuk jeni të sigurt se cila është mënyra më e mirë për ju që të arrini në Hotel Shkelzeni atëherë ne propozojmë këto.


  ME MAKINE

  Nëse po vini me makinë nga Tirana apo Jugu, mënyra më e mirë është të kalosh Kukës - Prizren (KOS) - Gjakovë (KOS) dhe pastaj këtu.


  TRAGETI

  Është mënyra më e bukur për të arritur në Bajram Curri. Merrni tragetin në Koman në Fierzë dhe pastaj shkoni në hotel. Lundrimi me target zgjat 2 orë nga Komani.


  TAKSI

  Kjo është një mënyrë e lehtë për të ardhur por është më e shtrenjtë kështu që nuk rekomandohet.


  LINJA AUTOBUSIT

  Ka linja të autobusëve publikë nga kudo. Kështu që mund të kombinoni dhe të merrni nga çdo qytet i Shqipërisë në Bajram Curri. Më së miri është të shkosh në Tiranë dhe pastaj nga Tirana në hotel.